Dazoot Software

RSS 2.0
Catalin Constantin in Deliverability, Newsletters | Niciun comentariu

Newsman ESP – Ip Monitoring Tool

Când trimiți un newsletter și majoritatea recipienților îl primesc în folderul Junk sau Bulk, ceva nu a mers bine și trebuie să iei măsuri. Motivul pentru care mesajul este plasat în Junk/Bulk diferă de la caz la caz. Mai jos enumăr câteva motive:
1. Content invalid sintactic (bad HTML is not good)
2. Bad IP Reputation (providerul tău curent îți garanteaza IP dedicat pentru livrarea newsletterelor ? Daca NU, atunci ai o problemă)
3. Spammy keywords (fie în subject fie în body-ul mesajului)
4. Rată mare de Spam complaints (providerul tău curent îți procesează și Spam Complaints ? Daca NU, atunci ai o problemă și mai mare)

Oricare ar fi motivul pentru care mesajul tău a ajuns în Junk, daca nu știi ce se întâmpla cu mesajele tale nu ai cum să iei măsuri să îți îmbunătățești rata de penetrarea a Inbox-ului (deliverability).

La Newsman.ro am introdus recent în Panoul de Administrarea al listelor, un tool de monitorizare a IP-urilor dedicate (per client).
Monitorizarea reputației IP-ului este activată implicit pentru orice client Newsman.ro.
Vrei să știi ce se întâmplă cu emailurile tale după ce sunt trimise? Try us out. Comentează la acest post sau contactează-ne prin email și după o lună de zile îți trimitem un raport detaliat al monitorizării IP-urilor tale.

Screenshot mai jos:
IpMonitor Newsman

Etichete: , , , , , ,
Catalin Constantin in How to, IT news | Niciun comentariu

Prezentare Newsman la OBF Pitesti 2009

În data de 29 septembrie 2009, la Hotel Campus (sala de conferinţe), Pitesti, a avut loc a doua editie a Online Business Forum, eveniment ce se doreşte a fi doar primul pas al unei serii de conferinţe pe termen lung, dedicate utilizării instrumentelor online în afaceri.

Picture 1253

In program a fost inclusa si o prezentare sustinuta de NewsMan: „Emailing pentru Publisheri și E-Commerce”, ce contine o lista cu principalele puncte ce trebuie atinse si de care trebuie tinut cont in momentul in care te decizi sa iti incluzi in modelul tau de business marketarea prin intermediul newsletterelor, si modul in care NewsMan le trateaza.

image001

Descarca gratuit prezentarea in format ppt:

newsmannou-091022033927-phpapp02-thumbnail-2
„Emailing pentru Publisheri și E-Commerce”

Pentru orice informatii referitoare la modalitati de trimitere a newsletterelor cu ajutorul NewsMan va rugam sa ne contactati.

Picture 1257

Picture 1252

Etichete: ,