Dazoot Software

RSS 2.0
Catalin Constantin in Deliverability, Newsletters | Niciun comentariu

Newsman ESP – Ip Monitoring Tool

Când trimiți un newsletter și majoritatea recipienților îl primesc în folderul Junk sau Bulk, ceva nu a mers bine și trebuie să iei măsuri. Motivul pentru care mesajul este plasat în Junk/Bulk diferă de la caz la caz. Mai jos enumăr câteva motive:
1. Content invalid sintactic (bad HTML is not good)
2. Bad IP Reputation (providerul tău curent îți garanteaza IP dedicat pentru livrarea newsletterelor ? Daca NU, atunci ai o problemă)
3. Spammy keywords (fie în subject fie în body-ul mesajului)
4. Rată mare de Spam complaints (providerul tău curent îți procesează și Spam Complaints ? Daca NU, atunci ai o problemă și mai mare)

Oricare ar fi motivul pentru care mesajul tău a ajuns în Junk, daca nu știi ce se întâmpla cu mesajele tale nu ai cum să iei măsuri să îți îmbunătățești rata de penetrarea a Inbox-ului (deliverability).

La Newsman.ro am introdus recent în Panoul de Administrarea al listelor, un tool de monitorizare a IP-urilor dedicate (per client).
Monitorizarea reputației IP-ului este activată implicit pentru orice client Newsman.ro.
Vrei să știi ce se întâmplă cu emailurile tale după ce sunt trimise? Try us out. Comentează la acest post sau contactează-ne prin email și după o lună de zile îți trimitem un raport detaliat al monitorizării IP-urilor tale.

Screenshot mai jos:
IpMonitor Newsman

Etichete: , , , , , ,